Hesteri / Halvpart

Halvpart

 
Familie-halvpart 415,-kr pr måned.
 
Ridehalvpart 890,-
 
Nusse halvpart 340,- kr pr måned.
 
Sommer(juli) halvpart: 865,-kr pr. måned, men med 4 t ridning pr uge.
 
HUSK at alle skal betale for at benytte ridehuset, ridehuskort, 200,-/md., eller 50,-/gang
 
ALLE HALVPARTER SKAL BETALES FORUD PR MÅNED og hest og menneske matches af mig :-)
 
se nedenstående for detaljer.
 
Når man kan få halvpart på en hest betyder det, at jeg kender dig godt. Dvs jeg kender til dine færdigheder med heste og stoler på vores aftaler.
Alle halvparter kan løbende blive ændret mht. brug og tidsrum, da det afhænger af, hvor meget den enkelte hest bruges. Der kan også være tale om aflysninger, hvis hesten er på kursus eller bruges til ridelejr eller andet fuldtids. Derefter finder vi dog en kompensation. 
Jeg udbeder mig ret til at aflyse aftalen, hvis jeg finder at menneske og hest ikke passer sammen. Man skal i starten oplæres sammen med den enkelte hest, inden man selv kan komme og gå. Der kan være specielle opgaver, som skal løses sammen med den enkelte hest. Dette snakker vi om, hvis du er interesserret. Hvis du ønsker undervisning og inspiration i de forskellige opgaver, eller jeg mener det er nødvendigt, koster det 75,-kr pr. ½ time.
Alle heste, gamle som unge, forsøges opdraget efter horsemann-ship principper (Pat Parelli ). Der er 0- tolerance overfor vold mod hestene fra min side. Og ligeså hører jeg ikke på, at man kalder sin hest grimme ting....det larmer og det ødelægger enhver konstruktiv tænke-facon !
Jeg forventer at de som får halvpart går foran med et godt eksempel, det være sig både i omgang med hestene men også med alle andre på Dannevang. Dette betyder, at man hilser på alle, man hjælpes ad med opgaver, taler pænt om hinanden og i det hele taget værner om den ånd, som jeg stædig holder fast i. Hvis der er nogen der bryder disse "regler" vil jeg tage fat i vedkommende og tale med store gloser ! Selvfølgelig indebærer dette også, at man føler en vis ansvarlighed for, at der ser pænt og ordentligt ud, både ude og inde.
 
HUSK, INGEN HÅNDFODRING AF HESTENE.
 
 
Familie-halvpart: 400 kr.
Denne halvpart giver mulighed for hver dag/aften, at komme og nusse, desuden trækture i skridt, to gange om ugen ( en gang i weekenden ).  Der er ingen undervisning i denne halvpart, kan købes fordelagtig ved siden af til 400 kr / måned eller 160,- pr gang.
Agnes, dejlig rund haflinger hoppe fra 2006, der primært bliver brugt til ridefysioterapi
Sille, Agnes mor fra 1993, arbejder som Agnes.
Øgn, gammel godmodig islænder-hoppe, som har fået føl i sommer (2013). Hun elsker at blive nusset og har godt af nogle gå-ture.
 
 Ride-halvpart 865 pr.måned
Alle halvparts"ejere" binder sig til at trække hesten til smed, dyrlæge, tandlæge mm, ellers klarer vi det for de sædvanlige 75,-
 
Ridning to gange om ugen, hvoraf den ene er undervisning. Adgang efter aftale, da det kommer an på hvor meget den enkelte hest bruges på daværende tidspunkt.
I denne halvpart, er jeg meget med til at udvælge, hvilken hest der passer til dig, begrundet i dit og hestens uddannelses-niveau. Følgende heste mangler ½-part:
Agnes: 2006, haflinger-babe, der er rigtig godt igang med den grundlæggende dressur. Indspringning påbegyndt. Masser af miljø og også longetræning m cacalettis i alle gangarter.
Alladin: 1995, vallak, jyde/haflinger kryds 165 cm, sød herhjemme, men mangler masser af erfaring i den store verden. Er rigtig fin at ride på bane og i flok. Ingen springning, men cavalettis ok.
Gola: Energisk vindot hoppe, der kræver en erfaren og modig rytter. Hun er TURBO-hest, men intet ondt skabt i hende. Stabil på tur med erfaren rytter, kan gå flyvende pas.
 
 
Pusle-halvpart 340,-kr pr måned.
Giver ret til at komme og nusse og undervise hesten to gange om ugen på hverdage og en af gangene kan være weekend.
 Kom og få en snak hvis du er interesseret.
 
Sommer-halvpart giver ret til at ride 2 x 1time eller 2 timer pr.uge og ubegrænset nusse-ret...Ingen undervisning.
Lotte Nørby-Odgaard | CVR: 18422409 | Skovvangen 6, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 40792605 | lotte@noerby-odgaard.dk